Cynthia van de Nesse

team_1

In 1996 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Vervolgens heb ik eerst een aantal jaren verschillende waarnemingen gedaan in praktijken binnen en rond Amsterdam. Hierna had ik 8 jaar twee praktijken in het Gooi en gaf ik wekelijks groepslessen aan ouderen.

Begin 2007 nam ik de praktijk in Amsterdam Buitenveldert over, aangezien dit dichter bij huis is. Het leukste van het werken als oefentherapeut in de praktijk vind ik de afwisseling van allerlei patiënten/cliënten in verschillende leeftijdscategorieën, waarbij ik het als een uitdaging zie om mensen inzicht te geven in de oorzaak van de klachten en samen te werken richting herstel.

Sinds 2016 lever ik tevens een bijdrage aan het verzamelen van data voor wetenschappelijk onderzoek naar het gezond ouder worden en de hierbij opgedane kennis pas ik tevens toe bij het behandelen van ouderen in de praktijk.
Daarnaast heb ik mij de afgelopen jaren op het gebied van scholing voornamelijk gericht op arbeid gerelateerde klachten, spanningsklachten en houdingsproblemen bij kinderen en jongeren.

Stagiair(e)s

We begeleiden met grote regelmaat stagiair(e)s van de oefentherapie-opleidingen in Amsterdam en Utrecht, als u als patiënt hier bezwaar tegen heeft, kunt u dat vanzelfsprekend aangeven.