Kitty Hueting

team_2

In juni 2006 ben ik afgestudeerd en werkzaam als oefentherapeut Mensendieck. Ik werk met veel plezier op 2 locaties: in Amsterdam Zuidoost (Oefentherapie Bijlmer) en hier in Buitenveldert. Naast het behandelen van de algemene oefentherapeutische indicaties heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van sporters, tieners, neurologische aandoeningen (zoals hernia’s) en het begeleiden van zwangere vrouwen.

In het verleden heb ik gewerkt als sportverzorger bij o.a. Roda ’23 en RKAVIC in Amstelveen en ben ik hoofdredacteur geweest van het vakblad voor oefentherapeuten “Beweegreden”.

Momenteel werk ik naast de praktijk als secretaris voor onze beroepsvereniging, de VvOCM. Daarnaast ben ik aangesloten bij het netwerk sportoefentherapie.

sport oefentherapie

Cynthia van de Nesse

team_1

In 1996 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut Mensendieck. Vervolgens heb ik eerst een aantal jaren verschillende waarnemingen gedaan in praktijken binnen en rond Amsterdam.

Hierna had ik 7 jaar een eigen praktijk in Muiden en daarnaast 8 jaar een eigen praktijk in Laren. In deze periode gaf ik tevens groepslessen aan ouderen.

Begin 2007 nam ik de praktijk in Amsterdam Buitenveldert over, aangezien ik in deze regio woonachtig ben.

De afwisseling van het behandelen van alle typen patiёnten- en leeftijdscategorieёn vind ik nog altijd het leukst. Echter, in de loop der jaren heb ik mij ook meer verdiept in het behandelen van arbeidsgerelateerde klachten en spanningsklachten. Mijn affiniteit ligt dan ook zeker op deze gebieden. Daarnaast ben ik mij blijven bijscholen op wetenschappelijk gebied om de werking van de oefentherapie ook op deze wijze te kunnen blijven aantonen.

Verder vind ik het erg belangrijk om met andere disciplines in de buurt samen te werken om voor patiёnten en cliёnten de behandelingen zo goed mogelijk op elkaar af te kunnen stemmen.

Stagiair(e)s

We begeleiden met grote regelmaat stagiair(e)s van de oefentherapie-opleidingen in Amsterdam en Utrecht, als u als patiënt hier bezwaar tegen heeft, kunt u dat vanzelfsprekend aangeven.